Saturday, January 9, 2010

Qayyim - First Day School

Salam..

Saat ni adalah saat yang paling aku tunggu-tunggu... melihat sendiri, menghantar sendiri anak aku pada hari pertama dia melangkah masuk ke darjah satu.... Aku bangga melihat dia.. kerana dia pun seperti bangga untuk ke sekolah... Bejalar lah rajin-rajin Qayyim... semoga berjaya dalam pelajaran... mama akan selau mendoakan dan sentiasa di sisi mu.. sayang..



Qayyim..
pada hari pertama ke
Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan (Cina), Selayang Baru..
(Waktu Rehat)

Hari Pertama melapor diri...
cian dia dapat kelas seme nyer kat atas.. susah nak bawak beg..


3 comments:

Anonymous said...

Qayyim, bila free ajar pak ngah cakap mandarin.. hua hua hua...

Gee said...

hai, salam ziarah..anak saya pun sekolah cina gak.Tahun 5 dan tahun 1. Interesting ada geng( malay ren)yang ntar anak sek.cina. Kim salam kat Qayyim. Bley tanya ngape ntar anak sek cina?

Effa Fazrina said...

To Gee... Thank 4 visiting my blog.. saya sejak dulu lagi memang bercita-cita nak antar anak ke sek cina.. memandangkan saya juga adalah mix with chiness.. tapi x tau cakap cina.. so hantarlah Qayyim sebagai pengganti...