Friday, August 14, 2009

HELLO KITTY SEWING MACHINE

Salam....

Tak sabar rasanya aku nak tunggu sampai next week.. Nak tau ngape??? Sebab mesin comel aku... dah ade kat Pejabat Pos....

Inilah mesin yang aku mintak tolong kat Auntie Kak Rosmah belikan di Target.Com... Asalnya aku nak terus order dan gunakan alamat Malaysia.... tapi tidak tersenarai.... Akhirnya aku ternampak Washington!!!!... dan teringat lak akan auntie Kak Ros yang menetap di sana dan akan balik bercuti ke Malaysia pada bulan August.... So, aku try tanya dia boleh tak tolong belikan dan pos ke Malaysia.... Dia kata boleh.... Alhamdulillah......

mesin ni aku akan simpan dan jaga baik-baik... coz... aku akan hadiahkan kat anak aku.... tapi tak tau lagi yang mana satu... Itu pun, kalau dia orang ku rasakan layak....

Anyway one more time, I realy want to say very very THANK YOU to... kak Rosmah and her auntie madam Badariah Erwin Morris.....

Terima kasih banyak kali, Lain kali nak oder lagi... Hehehe....

2 comments:

DiahRothman said...

Effa, thanks for visiting. Like to see your beautiful machine.. like the design too.
Actually KD just used ordinary sewing machine to quilt and sew all projects... it is a 20years old Singer-Harmonie. For embroidery, have Singer 20U (traditional emb) and Janome MC300e.

Effa Fazrina said...

KD, thank you for visiting too.