Saturday, December 12, 2009

Setengah Hari Bersama EPAL....

Salam...



Semalam aku berkesempatan untuk menyertai program bersama epal.. ape program nyer? dan ape tujuan nyer? Menurut kata Fonny (manager epal kotaraya) program ni adalah untuk menghargai ahli-ahli VIP yang aktif dan sentiasa menyokong epal... Programnya adalah makan sarapan pagi di hotel casa dekat dengan puduraya..



Seawal pagi aku dah kuar umah untuk ke Kotaraya.. lebih kurang jam 8.15pg aku sampai di kotaraya dan berjalan kaki bersama-sama ke Lobby Hotel... nampaknya, kengkawan aku yang lain semenyer dah sampai.. Wow.. excited nyer mereka.. memang enjoy.. dah lama x gi makan kat hotel.. ialah busy je memanjang..


Ape yang seronoknya bila epal wat event? mesti ade adiah saguhati.. teke ape aku dapat? jeng..jeng..jeng.. dapat T-Shirt epal...




Sempat lagi nak berposing kat tempat makan...





Habis aje makan pagi di hotel.. aku dan beberapa orang ahli vip epal dan juga staf epak bergerak pula ke HQ-epal di Puchong.. Kenapa ke sana?... Aku menghadiri taklimat dan cabut undi untuk tapak semai usahawan yang aku di adalah sepanjang tahun mulai tahun hadapan. Ada 2 lokasi yang ditawarkan iaitu di Puchong Nitewalk dan di Sunway Lagoon Club.. Aku dah fikirkan dengan sesungguh-sungguhnya.. aku hanya akan mengambil satu booth dan satu tempat sahaja.. Aku pilih untuk buka booth di Sunway Lagoon Club.. Booth ini kan di buka setiap bulan pada hari Ahad Minggu Pertama.. Oleh itu kengkawan seme.. Please give me a very good support.. so kita jumpa tahun hadapan .. setiap bulan.. di mana?
Tempat : Sunway Lagoon Club
Waktu : 10.00am - 7pm
Tarikh : Setiap bulan...Hari Ahad... Minggu Pertama.. bermula 3hb Januari 2010.



Sewaktu menghadiri taklimat....
Sempat lagi nak posing dalam bilik mesyuarat..


Ini adalah ruang menjahit sample-sample baru.. di HQ. Lepas aje habis meeting sempat lagi kami seme mengadakan lawatan..hahahaha.





Antara Produk yang di hasilkan...
Bakul serbaguna.. sesuai untuk meletakkan barangan bayi seperti bedak, krim,sikat, shampoo, minyak angin dan lain-lain..





Beg yang di hasilkan memang sangat berkualiti...





Ini pula adalah ruang untuk memotong dan membungkus projek-projek bulanan di HQ serta opis Mostwell.




Di teruskan lagi rondaan ke tingkat bawah.. MAP Gallery....
Jom kite tengok same-same ape yang ade di sini..


Ini sebenarnya adalah antara projek bulanan tahap satu, iaitu Alas Kaki..
Sayangkan dah buat mahal-mahal di jadikan alas kaki.. tapi yang aku nyer, kat umah aku jadikan hiasan dinding.. cantik gak.. next time aku publish ye....
Kat gallery ade alas kaki kecil..Tomei nyer.. geram aku.. rasa nak amik je wat balik..







Epal dan beg..








Ini adalah tempat letak tisu berbentuk baju...





Cantiknya beg ni... Aku berkenan sungguh.. harus nanti aku buat satu untuk aku.. tu pasal la aku sempat lagi nak posing ngan beg ni...




Hiasan Dinding..
Kat umah aku ade Epal tapi kat sini ade anggur dan buah lai..






Arggghhhh!!! Bertambah geram aku.. comel sangat kerusi rotan ni.. same macam kurusi kat umah aku.. Kerusi zaman dulu kala..







Lagi Hiasan Dinding dan Cadar..







Hiasan Dinding..





Kusyen dan hiasan dinding..






Sulam Reban... Kusyen.





Inilah gambar family Madam Fully..
Gambar ni seme di sulam tau..



Frame ikan di buat dengan menggunakan kain..




Wah... cantiknya.. hasil sulaman manik..
Bunga ni semenya adalah di buat daripada manik.
Harganya adalah RM800.00.




Mesin antik di bahagian hadapak Gallery...





Ini lah Gallery... Babai.. aku dah nak balik....
Seronok datang sini.. nanti datang lagi... dadada..

2 comments:

Ena said...

akhirnyer...samoai jugak ke gallery @ maps. Tak singgah kedai kek kat sebelah tu ker....

Effa Fazrina said...

TO ena... tu la pasal.. fonny and ms chua pun x caye...Singgah, tapi x de menda yang nak beli..